בת חודשיים שנולדה 2.100 קג בשבוע 36

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

23/07/2014 | 21:37 | מאת: אילנה

ביתי כיום בת חודשיים. נולדה בשבוע 36, 2.100 ק"ג,בניתוח חרום קיסרי. שמתי לב כי אינה מחייכת ואינה ממוקדת לפנים של אנשים קרובים שמטפלים בה ומביטה לאיזשהי נקודה (כמו קיר לבן לדוגמא) כמו כן לפעמים לפני שהיא נרדמת היא מגלגלת עיניים למעלה (מפחיד אותי) האם יש חשש אמיתי לדאגותי או שהיא עדיין לפי הגיל רק בת חודש? בבקשה תשובה מהירה אמאבא מודאגים

24/07/2014 | 09:16 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום אילנה בגיל זה תינוקות אמורים למקד מבט וגם לעקוב במבט לפיכך, מציע שתיבדק ע"י רופא הילדים שישקול המשך בירור לפי הצורך כולל גם הפנייתה לרופא עיניים לילדים בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות