גלולות לטיפול באנדומטריוזיס בגיל 41

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/11/2016 | 09:13 | מאת: קרן אור

דר' סוריאנו שלום, אני בת 41 ואם לשני ילדים בני 11 ו-8. לפני ההיריון של ביתי בת ה-8 וקצת אחרי הייתי מטופלת אצלך במרפאה בתל השומר. במשך שנים אני נוטל גלולות נגד היריון כטיפול לאנדומטריוזיס. האם אני יכולה להמשיך בטיפול זה למרות גילי? אין סיכון בגלל קרישיות דם? יש לציין שאני לא מעשנת. האם יש טיפול אחר להציע לנשים בגילי שסובלות מהמחלה? תודה מראש

ישנן כמובן אופציות טיפול אחרות פנינ לרופאך וקבלי ייעוץ מסודר לאחר בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה