שלום ד"ר סוריאנו. שאלה בעניין -אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/09/2016 | 22:23 | מאת: אני

אני בת 28 עברתי שני ניתוחי לפה' לאנדומטריוזיס. האחרון שבהם היה באפריל. כרגע אני מטופלת בגלולות -יסמין. ולמרות זאת -כאשר אני מקבלת מחזור- יש לי כאבי בטן והדבר שבעיקר מטריד זה- סחרחורות. וממש תחושה של עילפון. כל משך זמן הדימום אני סובלת מזה ומאד. תחושה כללית של חולשה קשה. השאלה- אם זה סביר? תקין ? ומה עליי לעשות ? (אני מוגדרת עם אנדו' ברמה גבוה. קיים במעיים אנדו' שלא הוסר)

שלום לך אנא פני למרפאה להערכה כוללת לא ניתן לסייע ללא היכרות עם מכלול התלונות והממצאים אנא הצטיידי עם דוחות הניתוח הקודמים או פני לרופאך המכיר את כלל הממצאים אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה