שרירן ופוליפ ברחם -מה אופציות לטיפול אם בכלל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/09/2016 | 19:54 | מאת: אוה

שלום רב, עשיתי אולטרסאונד ולהלן תוצאות שהייתי רוצה לדעת מה מומלץ לעשות אם בכלל או מה לשואל את הרופא המטפל. נתוני רחם: מנח-קדמי מירקם- שרירני גבולות- סדיריםקו הד אמצעי-כן מידות הרחם: 53*49*57 מ"מ עובי אנדומטריום- 10.5 מ"מ הערות: בחלל הרחם נצפה ממצא אקוגני בגודל 8*10 מ"מ היכול מתאים לפוליפ. שרירן קדמי בגודל 22*22 מ"מ. נתוני שחלות: ימנית: גודל 28*17* מ"מ שמאלית: 24*17 מ"מ בשניהם נצפו זקיקים קטנים רבים דוגלס:חופשי מנוזל אני בת 41+4 ואין בכוונתי להכנס יותר להריון. תודה מראש,

שלום לך לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך עם תלונותייך ובדיקתך באופן כללי שרירן שאינו גורם לתסמינים דורש מעקב בלבד פוליפ בחלל הרחם מעבר לגודל מסויים ובוודאי עם משפיע על הדימום הווסתי מומלץ להסירו אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה