שאלה בנושא מיומות חוזרות וטיפול תרופתי חדש

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/07/2016 | 08:21 | מאת: איריס

אני בת 47 לאחר 4 לידות רגילות, ב- 2010 עברתי ניתוח כריתת רחם בלפרסקופיה, ב- 2013 עברתי ניתוח נוסף עקב מיומות חוזרות גם כן בלפרסקופיה חודשים לאחר הניתוח הופיעו 2 מיומות נוספות, כיום 2016 יש לי 5 מיומות שהגדולה היא 12*15, שאלתי היא האם אפשר לטפל בהם עם התרופה החדשה להקטנת מיומות? האם אפשר להימנע מניתוח נוסף? תודה

יתכן וטיפול תרופתי עשוי לסייע אנא קבעי פגישה הגיעי עם כלל המסמכים הרפואיים לשם הערכה וייעוץ

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה