הורמונים והריון כאבי מחזור בלתי נסבלים מה עושים?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/04/2016 | 09:59 | מאת: קרן כהן

דק' שלום רב אני מנסה להרות כבר 4 שנים אני חולת סוכרת נעורים וכשהתחלתי טיפולי פוריות ההורמונים והסכרת ממש לא הסתדרו ביחד והרופא אמר לי להפסיק עם זה עכשיו אני מנסה להרות באופן טבעי הבעיה שכל חודש אני סובלת מהמחזור ברמות שקשה לי להסביר השאלה שלי היא במידה ויש לי אנדומטריוזיס איך אני יכולה לטפל בזה אם אני מנסה להרות?אני מיואשת!!!

אין כל סיבה להתייאש אך חשוב לפנות להערכה ולטיפול על מנת לסייע לך יש להכירך, לראות המ הם הממצאים ולסייע לך להגיע לאיכות חיים תקינה וכמובן להרות לא ניתן לעשות זאת ללא בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה