קרע דרגה 3C

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/12/2015 | 21:56 | מאת: מיכל

שבוע טוב, בלידה הקודמת (שלישית) נקרעתי בדרגה 3C, קרע שנתפר בחדר ניתוח בהרדמה מלאה מיד לאחר הלידה. ההתאוששות הייתה טובה וללא נזקים (מעבר לצלקת). (הלידה הראשונה הסתיימה בקרע מדרגה 3, הלידה השנייה הסתיימה בקרע מדרגה 2). הילדים לא נולדו במשקלים גדולים. כעת עומדת בפני דילמה: לעבור ניתוח קיסרי (סיכון לא מבוטל, גם כאן מדובר בניתוח עם חתך גדול יותר) או לנסות וללדת רגיל (עם התעקשות על חתך יזום). אודה להמלצתך. תודה מראש מיכל

פני לרופאך אשר מבצע את מעקב ההריון ומכיר את כלל הפרטים כולל דוחות הניתוח הקודמים אשמח לייעץ לאחר קבלת כלל הפרטים ובדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה