רקמת גרנולציה לאחר ניתוח כריתת רחם ושחלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/10/2015 | 07:47 | מאת: אביטל

שלום אני חודשיים + לאחר ניתוח כריתת רחם ושחלות ומדי פעם יש לי הפרשה קצת דמית, הרופא בדק אותי ואמר שיש לי רקמת גרנולציה מעט מפרישה באזור התפרים והמליץ לצרוב את המקום. שאלתי היא האם זה יכול להירפא מעצמו או חייב לצרוב? תודה

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך אך לעיתים קרובות הדימום הקל אינו חולף מעצמו ואכן יש צורך בטיפול כפי שהומלץ לך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה