פוליפ

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/07/2015 | 12:06 | מאת: שירלי

היי דוקטור, שאלתי כבר אבל לא ענית לי- בת 27 ללא ילדים,עקב כאבים בחדירה בזמן יחסי מין (כאבים שיש לי מהפעם הראשונה) הפנו אותו לבדיקת אולטרסאונד flow שם התגלה ממצא היפואקוגני פוליפ בגודל 5 ממ על 4.2 ממ בצוואר הרחם. מה זה אומר? האם ייתכן שזה גורם לכאבים שקיימים כבר מעל לשנתיים? והאם חייבים לכרות אותו? ואם כורתים האם זה חייב להיות בהרדמה?

לא ניתן לסייע ללא בדיקתך והכרת כלל תלונותייך פוליפ צווארי אינו סיבה לכאבים בעת קיום יחסים בד"כ ולכן מומלץ לעבור הערכה מקפת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה