זריקת לוקרין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/06/2015 | 17:32 | מאת: לימור

הייתי אצלך לפני שבוע בתל השומר והמלצת לי להתחיל עם זריקות לוקרין כל שלושה חודשים. רציתי לדעת אם זה כמו שעון שוויצרי צריך לקחת או שניתן לקחת כמה ימים אחרי שעוברים 3 חודשים. לדוגמא ב-1.7 אז כבר ב1.10 לקחת שוב.... או שניתן כמה ימים אחרי עד כמה ימים כדאי? שואלת כי טסה ב19.8 עד 14.10 ורוצה שזה יהיה מתוזמן האם שווה לחכות עם לקיחת הלוקרין?

לא נוטלים לוקין כל 3 חודשים ללא מתן תמיכה אסטורגנית אנא פני למרפאה לקבלת הסבר ומידע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה