שרירן ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/06/2015 | 13:51 | מאת: רונית

יש לי שרירן ברחם בגודל של 8*11 ס"מ אני בת 51 - מתלבטת בין הוצאת הרחם או אולטראסאונד ממוקד. אין לי תופעות לוואי אבל השרירן ממשיך לגדול ולוחץ על שלפוחית השתן. יש לי בטן הריונית ממש ונאמר לי שהוא בגודל של אשכולית. האם אולטראסאונד ממוקד מסוכן ? מה קורה עם השרירן לאחר טיפול הוא נשאר בבטן ? מה קורה אם מוציאים את הרחם? האם יש השפעה על הגוף בלעדיו ? תודה רבה על תשובתך.

אשמח לסייע אנא צרי קשר עם מרפאתי ולאחר היכרות ובדיקה אוכל לייעץ

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה