אנדומטריוזיס בשחלה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/05/2015 | 10:48 | מאת: גילה

שלום רב ד"ר לפני בחודש התגלה אצלי בשחלה שמאלית ציסטה מורכבת, הרופא אבחן זאת כאנדומטריוזיס (אני לא סובלת מכאבים). לאחרונה עברתי סונר וההבחנה היא: רחם לא נראה אדנומיוטי. משמאל ממצא סיסטי מורכב כולל מרכיב צלול+עכור+מוקד היפראקוגני ללא נוזל. בדיקת דם CA התוצאה 56. האם לדעתך יש צורך בניתוח לפרוסקפיה ואם כן האם יש צורך בהוצאת השחלה לגמרי ביחס לתוצאת בדיקת הסונר. תודה מראש.

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך בדיקתך וקבלת כלל המידע ישנה חשיבות רבה להערכה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה