בדיקת אגן קטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/05/2015 | 16:48 | מאת: דורית

שלום, הנני בת 36 ללא ילדים ולאחר בדיקת אולטראסאונד קיבלתי את הממצאים הבאים: גודל רחם 51*31*40, רקמת רחם:מרקם שריירני דיפוזי ללא שרירן מוגדר, רירית רחם בעובי8.5 מ"מ סדירה ללא נוזל. שחלה שמאלית בגודל 30*35 מבנה ציסתי בגודל 24*24. מה התוצאות אומרות? מה הכוונה לגבי השרירן? וכמו כן האם צפןי קושי בילודה. תודה

שלום לך האם את סובלת מכאבים?, כאבים במהלך הווסת? בקיום יחסים?, דימום מוגבר במהלך הווסת?,האם היית בהריון בעבר? ללא היכרות עם כלל הפרטים וללא בדיקתך לא ניתן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה