ציסטה דמית חוזרת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/03/2015 | 22:24 | מאת: נוגה

שלום דר . לפני כ 3 חודשים עברתי לפרוסקופיה להסרת ציסטה שחלתית אנדומטריומה . שם גם גילו והדבקויות בחצוצרה והפרידו אותם. החצוצרה חסומה ולא מתפקדת (באותו צד של הציסטה). צד ימין תקין לחלוטין. כחודש לאחר הניתוח התחלתי טיפולי פוריות אך הם לא צלחו. לפני כשבוע גילו בבדיקה שחזרה הציסטה- אותו מקום, אותו סוג ואף יותר גדולה- 5 סמ. אני סובלת מכאבי באגן שמאל. יש לציין שיש לי ילד בן 3, נכנסתי להריון בקלות וללא בעיות. אף פעם לא סבלתי מכאבי מחזור או בעיות נשיות. אני ממש חסרת אונים... לא יודעת מה לעשות מפה.. אשמח לתגובה. תודה

אני מבין את התסכול אך לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך אנא צרי קשר עם מרפאתנו בברכה דר סוריאנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה