אחרי הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/01/2015 | 11:36 | מאת: efrat

שלום ד"ר סוריאנו עברתי בחודש דצמבר הפלה יזומה במפיגין וציטוטק אחרי ההפלה עברתי אולטראסאונד ונמצאו קרישי דם הגניקולוגית ביקשה שאחכה למחזור ולאחריו אגש אליה לביצוע בדיקה חוזרת הגיע המחזור ובסופו ניגשתי שוב לרופאה כאשר בבדיקה ראתה משהו בגודל 13 מ"מ ולכן הפנתה אותי לבדיקת אולטראסאונד בבדיקת האולטראסאונד נמצא: "בחלל הרחם נצפה תוכן לא סדיר בעובי עד 17 מ"מ. נצפו זרימות ערות בתוכו. (שארית?)" חזרתי לרופאה והיא נתנה לי לקחת שוב 3 כדורי ציטוטק ביקשתי ממנה אם אפשר לחכות למחזור הבא ואולי השארית תצא לבד אמרה לי שאני יכולה לחכות ולהיות בקשר איתה לאחר מכן שאלתי אותה האם זה לא מסכן אותי לחכות עד המחזור הבא מבחינת השארית שברחם אמרה שלא. מאד אשמח לחוות דעת ממך כי אני חוששת לקחת את הציטוטק שוב זה כאבים איומים וגם לא בטוח שהשארית תצא אשמח לתשובה ממך בהקדם אני בת 38 עדיין לא ילדתי ילדים

קיים חשד לשארית ולכן מומלץ על פניה למומחה בתחום ההיסטרוסקופיה פעולה קצרה לשם הוצאת הממצא בהקדם

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה