ציסטה בשחלה השמלאית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/12/2014 | 16:46 | מאת: מרים

בבדיקת אולטראסאונד התגלתה ציסטה בשחלה השמאלית ציסטה צלולה בגודל 40 X 30 מ"מ עם זרימת דם בדופן RI-0.63. ללא נוזל בדוגלס. חשוב לציין שאני נוטלת גלולות כעשר שנים ועכשיו רוצה להפסיק כדי להיכנס להריון. הייתי רוצה להבין מה סוג הציסטה שיש לי האם תפקודית, זקיז צהוב וכו ומה דרכי הטיפול האפשריות (רופאת הנשים שלי שלחה אותי באוגוסט לאולטראסאטונד מחשש לציסטה כזו ועד עכשיו היא לא עברה) . האם נדרש ניתוח? ,תודה רבה

לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך יש להכיר את מאפייני הממצא האם את סובלת מלתלונות כל שהן ומה הממצאים בבדיקה ללא היכרות עימך לא ניתן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה