שלום ד"ר סוריאנו!

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

27/10/2014 | 00:43 | מאת: אני

אני בת 27 חלפו 5 חודשים מאז שקיבלתי מחזור שוב(לאחר נטילת לוקרין) במהלך הזמן הזה אני מנסה להיכנס להריון ובינתיים עברתי שתי הזרעות שכשלו. בינתיים הכאבים מחריפים!כאבי הבטן נהפכו לכרוניים וקבועים ובלתי נסבלנים..אני מבקרת במיון מידיי פעם לקבל משכך כאבים לווריד. ונוספו לי גם כאבים ברקטום בזמן מחזור...כאלה שמפריעים לשבת וכאבים עזים מאד בזמן יציאות ובחילות בזמן מחזור. מה עליי לעשות? והאם אפשר לעזור לי בזמן- שאני מנסה הריון?? מתחננת למענה!ובינתיים סובלת מאד. נ.ב -הניתוח האחרון-שבו אובחנתי לראשונה באנדו' היה לפני שנה וחצי-אובחנתי אז באנדו' ברמה בינונית.

אשמח לסייע אנא צרי עימי קשר והביאי עימך את כלל המידע הרפואי כולל דוח הניתוח המפורט

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה