שילוב כריתת רחם ושחלות להרמת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/07/2014 | 16:36 | מאת: א

האם רצוי לשלב ניתוח לכריתת הרחם ושחלות לבין ניתוח לטיפול בבריחת שתן? או עלולים להיות סיבוכים כתוצאה משתי פעולות פולשניות באותו זמן? תודה על תשובתך

אם קיימות התויות לכריתת הרחם והתוייה לטיפול בבריחת שתן הרי ששילוב הניתוחים בעל יתרונות רבים ניתן לבצע זאת במספר דרכים אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה