שאלה אחרי פרוסקופיה להסרת ציסטות שחלתיות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/07/2014 | 15:46 | מאת: טל

שלום רב, אני חייה בחול ושבוע שעבר עברתי ניתוח פרוסקופיה להסרת ציסטות שחלתיות 3 במספר הרופא חורר לי שתי חורים במפסעות שתיים מעלה המפסעות ובבופיק הוא המרכז ומשם הכאב של התפרים הפנימיים . האם אין צורך שאלבש חגורת בטן שימעיט בכאב ? הרופא לא הזכיר חגורת בטן בכלל האם נהוג אחרי ניתוח שכזה ללבוש ? האם זה בסדר שאני רואה דימום ישן מהפלסטר בפופיק ברצוני לציין שהאיזור של העור מסביב לא אדום ולא כלום רק התפרים הפנימיים כואבים מידי פעם שאני מתרוממת האם זה נורמאלי ? תודה מראש , טל

שלום לך אני מציע לפנות ישירות למנתח ולהתייעץ עימו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה