ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/06/2014 | 11:53 | מאת: אירנה

שלום, עשיתי ממוגרפיה, ואולטרסאונד, הינה התוצאות- ימין- לא נראו גושים בריקמה הרכה. הסתיידויות -עדינות: מעטות, מפוזרות, ללא יצירת קבוצות, לא הודגמו ב10.11 birads:3 ממצא כנראה שפיר רקמה פברוגלאנדולארית- תקינה צל העור והפטמה- תקינים רושם: הסתיידות כמתואר ציסטות: שעה 11- 0.5,0.6, 1.1 ס"מ birads:2 ממצא שפיר. בית שחי תקין. רושם: ציסטות כמתואר. שמאל- לא נראו גושים בריקמה הרכה. לא נרא הסתיידויות פתולוגיות. רקמה פברוגלאנדולארית- תקינה צל העור והפטמה- תקינים רושם: ללא ממצא חריג בבדיקה ולא שינוי מ10.11 ציסטות: שעה 9- 0.6 ס"מ birads:2 ממצא שפיר. בית שחי תקין. רושם: ציסטה כמתואר. אני דואגת, הרופא אמר לי לחזור על הממוגרפיה בעוד חצי שנה לביקורת להסתדייות. מה זה אומר? שזה יכול להיות סרטני? מה עושים? אולי כדי להוציא אותם? מה לעשות?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה