אי קבלת מחזור לאחר לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/06/2014 | 13:24 | מאת: אלה

שלום.. יש לי מחזור סדיר שמגיע כל 26 יום במדויק. הווסת האחרונה שלי הייתה ב7/5 ועברתי ניתוח להוצאת ציסטות מהשחלה ב18/5 ועד היום לא קיבלתי ווסת..האם זה נורמלי או יש סיבה לדאגה?

אנא התייעצי עם רופאך או עם המנתח המכיר את תולדות מחלתך הממצאים בניתוח מה נעשה וכ'

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה