אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/03/2014 | 23:52 | מאת: ריקי

עקב כאבי מחזור מאד קשים נתגלה כי אני סובלת מאנדומטריוזיס. הטיפול שהומלץ - 3 חודשים גלולות ברצף... קיבלתי פמינט. הפמינט יצר לי תופעות לוואי של דימום בלתי פוסק, כאבי בטן ובחילות. מסיבות טכניות לא יכולתי להגיע לרופא שנתן את הטיפול והגעתי לרופא אחר אשר המליצ לעשות חודש הפסקה ולעבור לבאלורה. שאלותי... 1. האם ההמלצה נכונה כחלק מטיפול באנדומטריוזיס? שכן המטרה היא לעצור את המחזור וכאן צריך "לחכות" לעוד מחזור. 2. האם ניתן לעבור מפמינט לבאלורה בלי הפסקה ? (בלי לחכות ליום הראשון של המחזור ?) 3. לבאלורה מינון גבוה ממפינט, האם בטווח הארוך זה לא מסוכן? 4. אולי בכלל עדיף לחכות עוד קצת ולראות אם הגוף מסתגל לפמינט ? לתשובתך מאד אודה.

שלום לך לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך עם כלל הממצאים בבדיקה ןהממצאים בהדמייה אין כל הבדל משמעותי בין הגלולות השונות כדאי לנסות ולהשאר במעקב ע"י רופאך המכיר אותך ואל כלל הממצאים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה