קושי פתאומי בדיבור

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

29/08/2016 | 11:15 | מאת: Shula

אני בת 70 ביום בהיר אחד הדיבור התעוות לי ייחסתי זאת לשיניים פה ולסת לא מצא בעייף רק אחרי מעל חודש עשיתי סי טי מול עם חומר ניגוד לא מצאו בכייה עברו כבר מעל 3 חודשים התעסקתי עם השיניים אני מחפשת קלינאית תקשורת מידית בבחינות אני צריכה לחכות חודש וכנראה כך בכל בתי החולים

29/08/2016 | 12:52 | מאת: עופי כהן-גל

שולה שלום רב, לא תיארת בדיוק מה הקושי בדיבור. האם הוא לא מובן? האם יש מילים ש"בורחות" לך או שאת אומרת אותן לא נכון? האם יש הגאים שאת לא הוגה נכון? בכל מקרה, מומלץ גם להגיע לבדיקה נוירולוגית. לגבי קלינאית תקשורת - ניתן להיכנס לאתר של אגודת קלינאי התקשורת - http://ishla.org.il/ שם בתוך לשונית "חברות באגודה" ניתן למצוא קלינאים לפי איזור מגורים ותחומי התמחות. בהצלחה!

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור