בדיקת דם פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/10/2014 | 08:34 | מאת: יעל

בוקר טוב, בבדיקת דם התקבלו התוצאות הבאות : Tsh 1.41 Lh 40.5 Fsh 26.3 Estradiol e2 919 אציין כי אני סובלת כבר כמה שנים מתופעות גיל המעבר שהולכות ומחמירות. עד לפני חודש עם התקן מירנה. מחזור סדיר. לפני כשנה קבלתי אביאנה, אולם הופסק אחרי כ 4 חודשים מאחר ולא עזר. עכשיו קיבלתי activelle, אולם עדיין לא התחלתי לקחת. אודה לחוות דעתך על תוצאות הבדיקות ועצה כיצד להתמודד עם תופעות גיל המעבר שממש מפריעות לי בחיי היומיום. תודה.

יעל שלום ותודה על שאלתך. לכל בדיקה יש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה נלקחה ולכן כדאי תמיד לשאול את הרופא שביקש את הבדיקה. לפי התוצאות אינך בגיל מעבר עדיין אלא בפרימנופאוזה (טרום גיל מעבר). בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי