צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/07/2015 | 12:48 | מאת: שני

היי...לפני יומיים הייתי בבית חולים וקיבלתי את התשובות הללו של הצילום..אני צריכה לעשות סיטי בכדי להבין יותר אך אשמח לעת עתה לקבל חוות דעת נוספת.. סרעפת בעמדה תקינה פלוירה- זווית קוסטופרניות חופשיות ללא עדות לתפליט שדות הריאה- הצללה בשדה התחתון מימין פרט לכך הודגמו ציור ברונכיאלי מוגבר בלתי סדיר המתאים לשינויים ברונכיאקטטים באונה אמצעי. שערי ריאה- הבלטה מימין צל המדיאסטינום-אינו מורחב צל הלב-אינו מורחב

שלום שני, יש חשש לדלקת ריאות, יתכן עם סימפונות רחבים, דבר שיכול להעיד על תהליך כרוני. לשם כך ביקשו סיטי להדגמה טובה יותר של הבעיה. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות ריאה