הפלה בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/05/2012 | 10:51 | מאת: שם בדוי כלשהו

כן, מסתבר שיש חיה כזאת. לא הרבה יודעים עליה ואפילו מרימים גבה... בחרתי לשתף במה שעברתי כדי שיותר בנות ידעו על קיומה של האופציה הזאת. כמעט ואין על כך מידע וכמעט ואין רופאים שיודעים ו/או ממליצים לעבור הליך כזה בארץ. ההליך מתבצע לאחר הרדמה מקומית, כמעט בלתי מורגשת (פחות כואב מזריקה של רופא שיניים). לאורך כל ההליך קיבלתי הסברים על מה שנעשה. בהליך עצמו הרגשתי כאב, יחסית קל, כמו ציר יחסית חלש. פעמיים. בזה נגמר הסיפור. צעדתי בחזרה לחדר, התלבשתי וחזרתי לפעילות רגילה. ההמתנה להליך הייתה הרבה יותר מייגעת ומלחיצה מאשר ההליך עצמו שהסתיים בזריזות וכמעט ללא כאבים. מיותר לציין שכל נושא ההרדמה המלאה, עם הסיכונים הכרוכים בה, נחסך ממני. מילה טובה על הרופא המבצע, ד"ר עמוס בר... תודה מקרב לב על המקצועיות, היחס החיובי והמרגיע והאמפטיה שהפגנת. כן ירבו רופאים כמוך.

01/05/2012 | 11:26 | מאת: נעמה

יופי,אז עשית הפלה ושכחת מזה.מישהו הסביר לך מה ההשלכות לטווח הרחוק?את יודעת וייתכן שלא תוכלי יותר להיכנס להיריון בעתיד?

01/05/2012 | 23:14 | מאת: nooni

נעמה- אינך יודעת מה הסיבה להפלה אולי הריון לא תקין? למה לתקוף מישהי שבאה לספר מנסיונה על חויה חיובית שעבור רבות מאתנו לדאבוני עדיין לא ממש מוכרת? ולך: מאחלת הצלחה "שם בדוי כלשהו" ואני סמוכה ובטוחה שאם התהליך בוצע ע"י ידים טובות כפי שאת מתארת איך לך מה לחשוש מהשלכות על יכולת פריון עתידית. מודה לך על השיתוף חזקי ואמצי..

07/05/2012 | 11:34 | מאת: טולי

מישהי יכולה להסביר לי מה היא עברה ואיך מתמודדים עם זה נפשית. אני השבוע עוברת הפלה

19/10/2017 | 09:45 | מאת: לילך

באיזה שבוע עברת את ההליך ?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון