חודש אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/04/2015 | 12:47 | מאת: ימית

שלום ב16/3 ביצעתי גרידה בשבוע 12 היו לי דימומים בערך שבועיים שפסקו הייתי בביקורת אצל הרופא שלי אמר לי הכל בסדר , לפני שבוע קיימתי יחסי מין פעם ראשונה אחרי הגירדה ויום אחרי זה הופיע דימום שפסק אחרי שעה, שאלתי את הרופא שלי הוא אמר שזה יכול להיות שאחרי קיום יחסי מין מופיע דימום מאז ועד היום יש לי דימום שחור וכאבי מחזור אבל עדיין ללא דימום ממש אדום, אני חודש אחרי גרידה האם זה יכול להיות סימנים של ווסת, והם יכולים להמשיך עוד שבוע עד שאקבל מחזור? והאם עליי לגשת לבדיקה דחופה אצל הרופא או שאפשר לחכות אחרי המחזור אשמח להמלצתך

על שאלות אלה יענה לך מי שמטפל בך אני לא יודע מתי עשית PAP אם היו לך בעיות בצוואר הרחם בעבר ואיך נראה הרחם לאחר ההפלה אם הכל נבדק ונראה תקין אז להמתין

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון