שבוע אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/01/2015 | 15:31 | מאת: דנית

שלום ד"ר אני שבוע אחרי הפלה מלאכותית שנעשתה ב שאיבה כאשר הייתי בשבוע 7. מההתחלה כמעט ולא היה דימום וכאשר מתחיל דימום הוא מלווה בכאבים, היום חוויתי דקירות מאוד כואבות ברח ם שלא מאפשרות לי לזוז, לאחר ההפלה לקחתי אנטיביוטיקה 5 ימים והחשש שלי שאולי יש זיהום או משהו לא תקין השאלה שלי אם דקירות וכאב בשלב הזה זה נורמלי? או שזה מעיד על בעיה ומצריך בדיקה דחופה אצל רופא? הביקורת רק בעוד שבוע.

דקירות לרוב Zה נורמאלי אבל אם זה מוגזם דברי עם הרופא שישקול הקדמת התור

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון