הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/01/2015 | 11:50 | מאת: שירה

היי. לאחר 10 מחזורי ivf עקב אי פוריות בלתי מוסברת, בסבב העשירי נקלט הריון. אבל באולטרסאונד אתמול נראה שלעובר אין דופק. אני בשבוע 9 אבל העובר הפסיק להתפתח ככל הכנראה כבר לפני שבוע. האם אתה ממליץ על הפלה בגרידה או בכדורים ? האם גרידה יכולה לפגוע ביכולת של רירית הרחם להתעבות בעתיד ?

לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות עלייך לברר עם הרופא המבצע שיתאים לך את מה שנכון לך 2 השיטות טובות אם כי בכדורים יש סיכוי גבוה יותר לשאריות וכן כאב בזמן ההפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון