הפלה חוזרת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/12/2014 | 19:15 | מאת: liates

שלום, אני בת 34, לאחר 2 הפלות (ראשונה בשבוע חמישי ושנייה בשבוע 11) - בטווח של 8 חודשים שתיהן. אני מעוניינת לבצע את הבדיקות הדרושות על מנת למנוע כמה שניתן שהדבר לא יחזור על עצמו. הרופא בקופה הסביר לי שניתן לתת לי הפניות לבדיקות רק לאחר הפלה שלישית. אינני מעוניינת לחזור על כאב הלב והשיברון שכרוך בהפלה שלישית. ייתכן והכל תקין אך אני מעוניינת לבדוק עד כמה שניתן את הדברים. מה ניתן לעשות במקרה כזה? איך ניתן בכל זאת לבצע את הבדיקות? תודה מראש

מכסימום תגשי לרופא אחר ותראי מה מאפשרים בקופה שלך עקרונית הרופא שלך צודק לחלוטין

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון