גרידה בעקבות עובר ללא דופק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/11/2014 | 20:30 | מאת: יפעת

שלום וברכה! הייתי בשבוע 12 כאשר העובר נמצא ללא דופק וביצעו לי גרידה( לפני יומיים). השאירו אותי לאשפוז בלילה כיוון שאמרו שהתהליך היה מסובך וכנראה הייתה שליה נעוצה... לאחר התהליך לא דיממתי כלל. רק באמצע הלילה וקצת בבוקר הופיע דימום. עכשיו מדי פעם יש הפרשות בצבע ורוד.לפני השחרור ביצעו אולטראסאונד ואמרו שיש קרישים ללא זרימה. בנוסף יש לי כאבים בבטן תחתונה שמקשים עלי ללכת ולהתכופף. השאלה אם זה נורמלי או שעלי לפנות למיון חזרה? בנוסף הרופא שניתח אותי אמר לי להמתין 3 חודשים. האם זה הכרחי? תודה

אם כואב פני לרופא אין צורך להמתין 3 חודשים אלא אם קרה סיבוך בהפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון