בטא גבוהה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/10/2014 | 04:36 | מאת: מיכל

היי, הוסת האחרונה שלי הייתה ב 22 ביוני. גיליתי את ההריון די מאוחר כי המחזור שלי לא סדיר (שחלות פוליציסטיות). ב 12.9 עשיתי בדיקת דם והתוצאה 25645. ב 02.10 עשיתי אולטרסאונד ראשון בו ראו רק שק הריון ונאמר לי כי זה רק שבוע שישי. היום ביצעתי אולטראסאונד שני בו עדיין לא ראו התפתחות וכי עליי לבצע הפסקת הריון. האם זה יתכן שהבטא כל כך גבוהה? האם עליי לחכות קצת? (אני שוהה בחו"ל ולכן יש מרווח גדול בין הבדיקות) תודה מראש!

אם עברו שבועיים ולא הופיע דופק אז למרות הביטא מדבר בהריון לא תקין

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון