חישוב גיל ההריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/09/2014 | 19:19 | מאת: היסטרית

בבקשה אני חייבת את עזרתך בהבנת חישוב גיל הריון זה מאוד קריטי לי מסיבה אישית.. אני בהריון והמחזור שלי לא סדיר ולכן עד עכשיו לא ידעתי לחשב באופן עצמאי על פי וסת אחרונה מה גיל ההריון.. היום הייתי אצל רופא נשים שאמר לי שאני בשבוע תשע.. שכחתי לשאול אותו את מה זה אומר שמתי הייתה הוסת שלי? מתי היה ביוץ? תודה רבה רבה זה ממש חשוב לי

שבוע 9 זה אומר שנכנסת להריון 7 שבועות לפני הפגישה אתל הרופא ביוץ מחושב שבועיים אחרי הווסת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון