שק הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

31/05/2014 | 13:46 | מאת: שוש

לד"ר שלום רב! האולטראסאונד שעשו לביתי לא התפתח עובר בשק הריון.הופנתה לבי"ח שם נאמר לה שיש 2 אופציות האחת בכדור/ים והשנייה כירורגית. אשמח אם תוכל להסביר לי יתרונות /חסרונות בכל אחת מהשיטות,ביתי בת 25 וזה "הריון" ראשון.מה הם הסיבות לזה שלא התפצח עובר? ואלו בדיקות אם בכלל צריכה לעבור לאחר ביצוע אחת מהאופציות,לקראת הריון נוסף. לתשובתך אודה!

לכל שיטה יתרונות וחסרונות ואת זה יסבירו לה בבית חולים כדורים זה בלי כירורגיה אך לרוב יותר כואב ויש סיכוי של 20% שישארו שאריות בחלל כמו כן דורש יותר ביקורות אצל הרופא בהרדמה לא חשים בכלום אחרי שעתיים הולכים הביתה סיכוי לשאריות קטן יותר משמעותית סביב 1-3% ודורש לרוב ביקורת אחת אצל הרופא וכמובן בגלל שישנים הפעולה של יציאת ההריון החוצה אינה מורגשת

01/06/2014 | 10:23 | מאת: שוש

תודה על התשובה המהירה,מה הסיבה למקרים כאלה של שק הריון ללא עובר,והאם יש בדיקות אותן צריך לעבור לפני הניסיון להיכנס להריון שני,מעבר לבדיקות גנטיות /אחרות שניתנות לכל בחורה צעירה בריאה. תודה מראש שוש

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון