סיבוך של דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

22/09/2014 | 12:29 | מאת: ירון

שלום אבי בן 84 מאושפז מזה 10 ימים בבית החולים עקב דלקת ריאות בינונית עד קשה שאותה אבחנו בצילומים וב-ct עם חום שעולה לעיתים ל-39 ויורד עם נטילת דקסמול ועם רעידות וצמרמורות בגוף . הוא טופל באנטיביוטיקה 10 ימים והצילומים הראו שאין שינוי ואף החמרה. יש לציין שבדיקות הדם לא תאמו דלקת ריאות קונבנציונלית. לאחר 10 ימים הפסיקו לו את הטיפול האנטיביוטי שלא עזר ומבצעים לו עתה בדיקת ברונכוסקופיה. אבי לא מתלונן על קשיי נשימה ומשתעל מידי פעם. שאלתי היא האם זו הדרך הנכונה לאבחן את הבעיה כדי לתת את הטיפול הנכון. תודה מראש

לירון שלום על רקע תקלה טכנית תגובתי לא הופיעה בכל אופן מאד מקווה שאביך החלים להערכתי התוכנית של רופאי בית החולים מצויינת וזה בדיוק מה שהייתי אני עושה במצב זה בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה