הקטנה נפח ריאה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

22/04/2014 | 16:34 | מאת: מלי

מלי הוסיפה נושא חדש האם יש מישהו שעבר הקטנה נפח ריאה אני עברתי ולא עזר אני סובלת אני פשוט אין לי חיים אני חיה מתה כל מאמץ קטן אין לי אויר לא נושמתקשה לי מאד וכל הזמן יש לי דלקת בשתן חוזרות האים מהתרופות ושאין לי אויר יש לי שתן לחץ האים זה קשור עזרה דחוף בבקשה תודה מלי

שלום מימי לגבי שאלתך השנייה על קשר בין דלקות חוזרות בדרכי השתן ומחלת ריאות חסימתית כרונית - עד כמה שידוע לי אין קשר בין המצבים. דר נמרוד מימון

23/04/2014 | 15:29 | מאת: מלי

יכול להיות שזה מהפרודיזון שאני לוקחת

24/04/2014 | 09:19 | מאת: adel

למלי, אני לא עברתי הקטנת נפח הריאה אבל חולה במחלה. רציתי רק לומר לך שאת צריכה לנסות כמה שאפשר להתנועע לעשות קצת ספורט, כניראה שאת נמצאת במצב קשה של המחלה. לי יש גם ימים גרועים מאד שאין לי אוויר אני בכל זאת מנסה להפעיל את הגוף להתנועע והולכת למכון כושר. בקשר ללחץ בשתן: זה קורה במיוחד כשאני לחוצה או מתרגשת הריאות לוחצות על שלפוחית השתן, לכן כשאני יוצאת מהבית או הולכת לספורט, משתדלת לא לשתות לפני. מקווה שיכולתי לעזור לך קצת כל טוב אדל.

26/04/2014 | 17:58 | מאת: מלי

קשה מאד ללכת הולכת קצת וכבר אין לי אוויר

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה