שאלת המשך ל"הזרע האופטימלי להפריית הביצית"

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

31/08/2016 | 22:21 | מאת: שרון

בעקבות תשובתך-מתברר שכדאי להימנע 3-4 ימים לפני היחסים שמתחילים את חלון ההזדמנויות להפרייה(שנמשך בין 4 ימים לשבוע). היום(רביעי)קיימנו יחסים וחלון ההזדמנויות מתחיל בעוד 5 ימים(שני). כתוצאה מאילוצים שונים-אין לנו אפשרות לקיים יחסים בימים חמישי ושישי. האם לדעתך כדאי להימנע 5 ימים ואז להגיע לחלון ההזדמנויות לאחר הימנעות של 5 ימים או כדאי להימנע 2 ימים(לאחר קיום יחסים בשבת)לפני הכניסה לחלון ההזדמנויות?

במקומך הייתי פחות טרוד בעניין זמני היחסים ופועל בדינמיקה האפשרית בין בני הזוג

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע