זרע לאחר השבחה ומורפולוגיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/02/2016 | 16:47 | מאת: ארז

שלום, לפני מס' חודשים ביצעתי בדיקת זרע (הכל בנורמה, נפח אף מעבר לנורמה ומורפולוגיה 1% , באלוטרסאונד נמצאה וריקוצלה קלה באשך שמאל). רופא קבע שאין בעיה עם הנתונים אך המליץ על השבחה. בהשבחה (בסוגריים לפני ההשבחה): נפח 0.7(4), ריכוז 40(57), ריכוז כולל 28(228),תנועתיות 78(50), סוג תנועתיות: טוב, total motile sperm: 21.84 האם הנתונים לאחר השבחה תקינים (הימנעות יומיים וחצי) ומה הסיכוי להריון עם נתונים אלה? בנוסף הביוץ של זוגתי תקין ואף נראות שתי ביציות, האם יש בכך להגדיל הסיכוי ? תודה.

ממצאי הזרע לאחר השבחה מצוינים ,נראה שהסיכוי להרות בתנאים אלו הינו טוב מאוד

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע