הפחתת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/10/2014 | 14:03 | מאת: יוסי

שלום, אני בין 31 נשוי כבר שלוש שנים, רציתי להתייעץ לגבי נושא שקצת מציק לי בזמן האחרון.. זה כבר מס' חודשים כאשר אני גומר בין אם זה במהלך הסקס ובין אם זה דרך אוננות לא יוצא לי הרבה זרע לעומת פעם שהיה יוצא לי כמות יותר גדולה, חשוב לציין כי אחת למס' פעמים כן יוצאת לי כמות נדיבה, האם יש איזושהי בעיה או זה קשור לגיל?

כמות הזרע מתנית בתדירות היחסים,בעוצמת הגירוי המיני,ברמת הורמון הטסטוסטרון,בהשפעת גורמים דלקתיים ואחרים,אם כי בנתונים שמסרת נראה לי שאין כל בעיה איתך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע