זרע ורואקטן

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/10/2014 | 13:20 | מאת: יואב גלנסקי

היי, אני עם אזוספרמיה לא חסימתית, ולמרות שהיה נראה שאין כל סכוי, נמצאו זרעים בודדים בתזה ונוצרו 2 עוברים. א. בעבר, לקחתי רואקטן לאקנה קשה, והרופאים המליצו להפסיק מחשש שיש קשר להיעדר זרע. כרגע, האקנה שלי התפרצה שוב חזק. האם ידוע לך על קשר בין זרע לנטילת רואקטן? ב. האורולוג המנתח בתזה ציין שהאשכים שלי אטרופיים. מה הכוונה? מה ההשלכות? תודה, הפורום מאד מאד עוזר יואב.

למרות שלא נראה קשר ישיר למצבך ונטילת רואקוטן,לא רצוי לקחתו בתקופת הטיפול בגלל ספיגה אפשרית של החומר דרך העור. אשכים אטרופים הם אשכים שהתנוונו במידה כזו או אחרת על רקע מסויים וחלו בהם השינויים הרקמתיים שגרמו להם להתכווץ

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע