תהליך ההשבחה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/10/2014 | 15:12 | מאת: אני

פרופ' נכבד,אנו שומרי מסורת והנחו להשתמש בקונדום הלכתי,ולהוביל בצנצנת למכון פוע"ה, שאלתי היא אם חומר שעשוי מחומרים לגומי ,שהזרע נמצא בתוכו שכה בטמפרטורה של חום הגוף. אם בכלל בנוי לזה שיהיה בו טמפרטורה זו למשך שעה, עד שמגיעים למכון,ושלא מפריש חומרים של תגובת הגומי עם החום,לנוזל הזרע הנמצא שם?? ב.אולי זה בנוי רק למטרה המקורית באותו זמן של קיום יחסים? תודה רבה

שאלתך מצויינת כדאי להפנותה לאנשי המכון הממליצים על קונדום מיוחד לצורך עמידה בדרישות ההילכתיות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע