כאבים באגן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/10/2014 | 13:36 | מאת: מאיה

שלום, לפני 3 וחצי חודשים עברתי לפרוסקופיה להוצאת ציסטה בשחלה + תיקון סיבוב שחלתי. כמו כן , זמן קצר לפני הניתוח התחלתי בטיפול הורמונלי להקפאת ביציות שהפסיק באמצע עקב גירוי יתר. למרות שעבר זמן רב מהניתוח אני עדיין סובלת מנפיחות בטנית ולאחרונה גם מכאבים באגן (הרגשה של מקל שתקוע עמוק). באולטרסאונד עכשיו ראו נוזל חופשי בבטן ובאגן, והזמינו אותי לבדיקה חוזרת עוד חודש למעקב. מה המשמעות של נוזלים אלו? האם זה שכיח אחרי ניתוח? האם זה מסוכן ?? האם עליי לבדוק עוד דברים? הכאב בתוך האגן הינו קבוע ומציק מאוד.

שלום ברורב המקרים אין לנוזל משמעות והוא נעלם אם הוא בכמות רבה יש לבצע ברור מלא

מנהל פורום רפואת נשים