טיפול היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/10/2014 | 11:47 | מאת: ליאורה

הופניתי להיסטרוסקופיה אבחנתית. אני מבקשת לקבל הסבר על זה. ואני רוצה שאם יש צורך, לקבל מיד אפשרות לניתוחית, ולא להצטרך לעבור עוד פעם את הפרוצודורה. איך זה הולך?

שלום אני לא מבין מה את שואלת הסבר על הבדיקה צריך להנתן על ידי הרופא ששלח אותך הוא יודע למה הוא שלח אותך ברוב המקרים צריך קודם הסטרוסקופיה אבחנתית אבל זה כמובן תלוי בסיבה לפעולה

05/10/2014 | 17:40 | מאת: ליאורה

מבחינת הלהסביר: כל אחד אומר שכבר יסבירו לי. וכך אני מושלכת מאחד לשני, ובינתיים אני לא מבינה. ועוד משהו: אם צריך לעשות קודם היסטרוסקופיה אבחנתית, למה אי אפשר לתת מיד את האפשרות לעשות מיד את הניתוחית (הטיפולית)? למה בקופת חולים מכבי נדרש לעשות את זה בטיפול שיתבצע בזמן אחר? למה זה לא יכול להתבצע באותו זמן?????? אני מבינה שבקופות חולים האחרות: זה כן מתבצע באותו זמן!!! מה מרוויחה מזה קופת חלים מכבי??????

מנהל פורום רפואת נשים