איחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/04/2014 | 20:57 | מאת: ויק

היי, אני בת 29 , מנסה להכנס להריון המחזור שלי סדיר ומגיע כל 25 ימים לערך החודש המחזור שלי מאחר ב 17 ימים, ביצעתי בדיקת דם והיא יצאה שלילית להריון. במהלך השבועיים האחרונים אני חווה עייפות מוגברת, התקפי רעב וכאבים בבטן התחתונה אך ללא מחזור. אשמח לעצתכם

שלום ככל הנראה עכוב או העדר ביוץ החודש כדאי לבצע שוב בדיקת הריון ולפנות לבדיקה

17/04/2014 | 09:22 | מאת: ויק

שלום, ראשית תודה וחג שמח השאלה האם לבצע בדיקת הריון נוספת ? יכול להיות כי מדובר בחוסר איזון הורמונלי?

מנהל פורום רפואת נשים