מחזורים ארוכים ללא ביוץ ושינוי פתאומי בגודל השד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/04/2014 | 15:23 | מאת: mb

שלום, אני בת 30 פלוס 1. המחזור שלי לא סדיר. בזמן האחרון אני עוקבת כדי להיכנס להריון והזמן בין מחזור למחזור ארוך מהנורמל - 40-50 יום. לפי דברי הרופא אין ביוץ - הזקיקים נשארים קטנים ולא מתפתחים (קיבלתי מרשם לאיקקלומין , עדיין לא השתמשתי)- ההריון הראשון, לפני 3 וחצי שנים היה טבעי לחלוטין, ללא שום בעיות. עכשיו אני כבר ביום ה-46 ועדיין לא קיבלתי מחזור. בפעם האחרונה היה לי דימום קל בניגוב מהיום ה15 למחזור למשך 3 ימים. אני כבר 3 ימים סובלת מכאבים בשדיים ובצד אחד זה יותר מורגש וגם גדל משמעותית. רואים הבדל ממש. התקשרתי להתייעץ עם הרופא והוא אפילו לא ביקש לראות אותי, אמר שמכין לי מרשם לכדורים לגרימת ווסת. מה הסיבות לדברים האלו? אני מרגישה שמשהו לא בסדר, שיש דבר אחד שגורם לכל הבעיות ההורמונליות האלו. השאלה מה הסיבות? ממה זה יכול להיות? וכיצד ניתן לטפל?

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון אין לדעת מה הסיבה להעדר ביוץ ולשינויים ההורמונלים

מנהל פורום רפואת נשים