שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/04/2014 | 13:29 | מאת: רוני

שלום ילדתי (ילד ראשון) לפני חמישה חודשים. אני מניקה באופן מלא. קיבלתי מחזור פעם ראשונה מאז הלידה לפני שבוע. אני מאוד רוצה להכנס להריון היות וההריון האחרון היה אחרי שנה וחצי טיפולים ואני בת 38. אני מבינה שהורמוני ההנקה מפריעים לביוץ. האם עכשיו שקיבלתי מחזור זה אומר שאוכל להכנס להריון ועדיין להניק? או אולי המחזור היה חד פעמי ולאו דוקא העיד על ביוץ מלא? מה ההמלצה שלך בשבילי שאכנס להריון בהקדם ובתקווה ללא טיפולים? תודה

שלום את מבינה נכון הורמון ההנקה מפריע לביוץ ויתכן שהיה וסת ללא ביוץ את יכולה לנסות להרות וכך לראות

מנהל פורום רפואת נשים