מחזורים ארוכים ומוזרים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/12/2016 | 10:47 | מאת: ליל

בת 40, לפני כחמישה חודשים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית שליה לאחר גרידה עקב הפלה נדחית בשבוע 15. לאחר כחמישה שבועות הגיע מחזור שהיה קצת ארוך אבל בעיקרון תקין. המחזור שאחרי הגיע לאחר 21 יום ארך כ-11 יום דימומים מסיביים וחזקים מאוד ולאורך כל ימי המחזור. 2 המחזורים שהגיעו לאחר מכן התחילו ביומיים של הכתמה ורודה כמעט בלתי נראית. לאחר מכן יומיים של הכתמה בניגוב ורק לאחר מכן המחזור כאילו התחיל. סך אורך כל מחזור יותר מ8-9 ימים. חשוב לציין כי המחזור ה"רגיל" שלי הוא קל מאוד 3-4 ימים של דימום קל מאוד. הייתי בבדיקת רופא לפני כשבוע סיפרתי את כל מה שכתבתי פה. הרופא אמר שהבדיקה תקינה- כלמר לא רואה משהו לא תקין וכי מחזור יכול לארוך עד 10 ימים וכל עוד זה בטווח זה הכל בסדר. אני ממש מודאגת. נראה לי שמשהו לא תקין בכלל. אשמח לתגובתך המהירה.

שלום אם הרופא בדק ובצע אולטראסאונד והכל תקין ואין חשד לשארית נוספת - אין סיבה לדאוג וסביר שזה יסתדר בחודשים הקרובים

מנהל פורום רפואת נשים