הפסקת נובה רינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/10/2016 | 13:23 | מאת: ירדן

היי, לפני כחודשיים הפסקתי להשתמש בטבעת נובה רינג לאחר 11 שנים שאני עם גלולות. במהלך החודשיים האלו קיבלתי מחזור כ- 5 פעמיים, כלומר כל 4 ימים יש לי דימום כבד של 5 ימים. לאחר ביקור אצל רופא נשים נשלחתי לבצע בדיקת היסטרוסקופיה בכדי לברר מהיכן מגיע הדימום. הייתי רוצה לקבל חוות דעת שניה והאם ניתן לעשות בדיקה אחרת או אולטראסאונד בכדי להבין ממה נובע הדימום.? אשמח לקבל תשובה, תודה!

שלום לדעתי כדאי לבצע קודם אולטראסאונד אבל הסטרוסקופיה היא בדיקה אמינה וטובה ופשוטה ובהחלט יש אינדיקציה לבצעה

מנהל פורום רפואת נשים