שעירות יתר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/07/2015 | 15:01 | מאת: בבקשה

שלום, אני בחורה בת 21 סובלת משעירות יתר, שנראה לי שמחמירה עם השנים. צומח לי שיער בבטן (בכל הבטן ולא רק הפס, אומנם בצידי הבטן זה שיער פלומתי אך עדיין כהה ובולט ודיי צפוף) בנוסף בחזה צומח לי שיער לא רק באמצע ובפטמות אלא בכל החזה, שוב השיער פלומתי אך עדיין בולט וצפוף. בנוסף למקומות האלו צומח לי שיער בכל הגוף ! ירכיים (יש הרבה יחסית לבחורה) מתחת ליד העליונה (לפני הבית שחי) יש שיער רב מאוד וזה מביך אותי מאוד. אני עושה לייזר ב3/4 יד כך שלפני הסרת שיער בלייזר בידיים לא היה לי שם שיער, יכול להיות בגלל הלייזר צמח שם? בנוסף גם נראה לי שבחזה ובבטן (חוץ מאשר פס ובאמצע ובפטמות) לא היה לי שיער כהה וצפוף.. יכול להיות הלייזר החריף? בכל מקרה, מה עליי לעשות? לפני כפחות משנה עשיתי בדיקות דם והמאזן ההורמונלי היה תקין, האנדוקרינולוג שלח אותי הביתה ללא גלולות או טיפול. אמר כי טיפול קוסמטי יעזור. מה עליי לעשות? אני ממש מבואסת מהמצב. האם יש לזה טיפול? האם גלולות יעזרו לי במקומות האלו שאמרתי? (כי הרי אני לא מתכוונת להוריד שערות מכל הגוף זה לא הגיוני ומפחדת להחמיר) לא יודעת מה לעשות. חשוב לציין שאבי מאוד שעיר, אך בילדותי לא הייתי שעירה וגם לא הייתי מאוד שעירה בתור נערה. תודה רבה.

שלום כגינקולוג הטפול היחיד הוא גלולות נגד הריון כדאי לחזור לברור אנדוקרינולוגי ואז להחליט

מנהל פורום רפואת נשים