מחזור ?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/05/2015 | 03:47 | מאת: מאי

היי אני בת 18 וחצי ואני מקיימת יחסי מין כמעט שנתיים הבן זוג הנוכחי שלי (הגבר השני ששכבתי איתו בחיים שלי) גומר בחוץ בסקס , אני לא מדברת על כמה שניות בפנים ואז זה הוא מוציא וגומר במהירות הוא מוציא את איברו וגומר תוך דקה או שתיים העניין הוא כזה - אני קיבלתי מחזור לפני כמעט חודש ואני אמורה לקבל מחזור בעוד חמישה ימים (יום ראשון) אבל הופיעו לי היום הפרשות לבנות עם דם , מאוד סמיכות. יש דם זה זה יוצא ביחד עם ההפרשות השאלה היא כזאת - מה זה יכול להיות? כי אנחנו מאוד נזהרים ביחסי מין , ואין לי דלקות או פטריה או קנדידה כי עשיתי את הבדיקה הזאת אני אשמח לתשובה במהרה - אני רק מקווה שזה לא היריון

שלום יתכן דלקת בנרתיק על מנת לדעת אם זה הריון יש לבצע בדיקת הריון אם הוסת לא מופיע במועדו

מנהל פורום רפואת נשים